cookie-og-privatlivspolitik
Audi SUV Q3 Sportback

3

Billeder

Audi SUV Q3 Sportback
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Ny SUV-bastard fra Audi

Med lav taglinie og sportslig profil er Q3 Sportback som en genfødt som en mere fræk og moderne udgave af sin søstermodet Q3.
10. oktober 2019 kl. 06:34 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Når Audi udvider sit modelprogram med den kompakte SUV Q3 Sportback med coupé-udformning, kommer BMW nok til at kigge med på sidelinjen. For bilen lægger sig på en måde mellem den lidt sjæleløse BMW X4 og X2, som lægger sig mellem flere segmenter på en udefinérbar måde og derfor er lidt overset. Og mon ikke også Mercedes frygter for, at det er en bil, som kan tage andele fra deres GLC Coupé?

Audi Q3 Sportback er nemlig lavet for at kombinere SUVens praktiske egenskaber med bred anvendelighed i hverdagen med coupéens sportslige elegance og adrætte køreegenskaber. Det gør den til den første kompakte crossover fra Audi.


Fokus på sport

Audi Q3 Sportback er som standard udstyret med progressiv og direkte styring samt sportsundervogn, der kan udvides med støddæmperregulering.

Føreren får desuden seks forskellige køreprofiler via det standardmonterede køredynamiksystem Audi drive select - inkl. offroad.

Ved markedsintroduktionen af Audi Q3 Sportback i Europa kan kunderne vælge mellem en benzinmotor med 230 hk og en dieselmotor med 160 hk.

Audi Q3 Sportback bliver som standard udstyret med et digitalt kombiinstrument på 10,25". I midten af instrumentpanelet er der placeret et 10,1" touchdisplay, men som fås også det 12,3" store Audi virtual cockpit plus med tre forskellige layouts.

I øvrigt: Rygtet forlyder, at der også er en RS Q3 Sportback på vej. Så skal Porsche Macan måske til at se sig over skulderen? Men det har længere udsigter. I første omgang introduceres Q3 Sportback i Danmark i løbet af efteråret. Der er endnu ikke danske priser, ligesom udbuddet af motorer og udstyr heller ikke er fastlagtKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce