cookie-og-privatlivspolitik
Automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, DAB+ radio, Apple CarPlay/Android Auto. bakkamera og meget andet følger med bilen.
Automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, DAB+ radio, Apple CarPlay/Android Auto. bakkamera og meget andet følger med bilen.
Foto: Presse

Motor

Ny Swift med mere udstyr

Swift kommer nu i en udgave, der er spækket med udstyr, som ventes at sætte mere gang i salget af den flotte og økonomiske bil.
24. september 2020 kl. 06:07 Af Daniel Brøns

Annonce

"Swift Action Star". Sådan kaldes en ny udstyrsmodel fra Suzuki, der har en meget omfattende udstyrsliste. Det handler blandt andet om automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, DAB+ radio, Apple CarPlay, Android Auto, bakkamera og meget andet. En model, som Suzukiforhandleren i Nakskov Søren Edvardsen regner med at få et stort salg på.

- Det er jo velkendt, at Suzuki Swift giver ren køreglæde kombineret med lavt benzinforbrug, og det er altså to argumenter, der både tiltaler de unge og lidt ældre bilkøbere, siger han og oplyser, at Swift er med hybridteknik som standard i alle versioner med manuelt gear.

Action Star er udstyret med den økonomiske og effektive 1,2 Dualjet-motor med 90 hk og Suzukis 12V hybridsystem, som består af en kompakt el-motor, et effektivt lithium-batteri og et avanceret styresystem.

El-motoren assisterer benzinmotoren ved igangsætning og under acceleration, og starter benzinmotoren lydløst og umærkeligt, når start/stop-systemet har været aktiveret.

Den nye udstyrsmodel fås fra 144.990 kr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.23

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce