cookie-og-privatlivspolitik
Frit valg - enten hjælp fra Michelle Eblinggard - eller den hurtige "Fast Track" servicekiosk i stedet.
Frit valg - enten hjælp fra Michelle Eblinggard - eller den hurtige "Fast Track" servicekiosk i stedet.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Nye kræfter i Autohuset

Med to nye bilmærker i huset er der gang i væksten i Autohuset i Nykøbing, som derfor har mulighedhed for at give unge en chance for at vise, at de kan begå sig et bilcenter, der tænker fremtidsorienteret.
12. marts 2020 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Første januar begyndte det første år som autoriseret Seat-forhandler for Autohuset i Nykøbing - kun otte måneder efter, at Skoda havde gjort sit indtog i huset. Og det har medført travlhed og nye ansættelser.

En af dem er 30-årige Michelle Eblinggard, der er i gang med en to-årig servicerådgiver-uddannelse, som udbydes af VW. Og hun elsker at være en del af det store team på 30 mand.

- Jeg holder af kundekontakt, og samtidig er der en masse nye ting at lære, siger den EUX-uddannede medarbejder, der har fået selskab af andre nye, yngre kræfter i butikken - plus en masse ny teknologi. Et godt eksempel er den ny selvbetjenings-kiosk, der gør det muligt at aflevere bilen og få den udleveret igen - helt uden personlig kontakt takket være automatisk ind- og udlevering af nøgler.

- Det giver os bedre tid til at snakke med dem, der har brug for den personlige kontakt, og samtidig hjælper det dem, der bare vil hurtigt ud og ind, så jeg tror bestemt, at det er noget, vi kommer til at se hos mange bilforhandlere fremover også, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce