cookie-og-privatlivspolitik
Lumbye Biler tilbyder udlejningsbiler inden for mikrobiler, store stationcars, 7-personers personbile samt små og store varevogne.
Lumbye Biler tilbyder udlejningsbiler inden for mikrobiler, store stationcars, 7-personers personbile samt små og store varevogne.
Foto: Lumbye Biler

Motor

Nyhed: Biludlejning hos Lumbye

Bilhuset i Nykøbing har taget hul på et nyt tiltag med udlejning af biler under one2move.
11. februar 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Med base i Lumbye Bilers forretning på hjørnet af Gaabensevej og Ndr. Ringvej lige overfor rådhuset i Nykøbing F. har bilfirmaet taget hul på et nyt forretningsområde, nemlig udlejning af biler.

- Det er et helt nyt tiltag, som ligger i naturlig forlængelse af vores nuværende aktiviteter, fortæller Thomas Lumbye, og peger her på salg og service af Skoda, Renault og Dacia, ligesom man tilbyder autoriseret service af VW.

Derfor er det da også de samme mærker, der indgår i udlejningsflåden.

Lumbye Biler tilbyder udlejningsbiler inden for mikrobiler, store stationcars, 7-personers personbile samt små og store varevogne. Det er meget enkelt at leje en bil hos Lumbye. Man går bare på nettet og finder one2move i Nykøbing. Så taster man sine personlige oplysninger og hvilken bil, man vil leje hvornår - og henter den hos Lumbye Biler.

Udlejningspriserne starter ved på 299 kroner for en dag inklusiv forsikring, så har man ikke det store kørselsbehov, kan det være et billigt alternativ til at eje sin egen bil. One2move har mere end 100 afdelinger og udlejer omkring 400 biler om dagen på dags- eller ugebasis.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce