cookie-og-privatlivspolitik
Helene Agerskov har den stylede Panda Cross klar på plader, så kom endelig og få en prøvetur i det lille lyn, der også er flot indvendig.
Helene Agerskov har den stylede Panda Cross klar på plader, så kom endelig og få en prøvetur i det lille lyn, der også er flot indvendig.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Panda endnu mere lækker

Fiats nye faceliftede Panda med hybridteknologi sælger helt fantastisk. Den kører både jævnt og kvikt takket være den medhjælpende elmotor - og så ser den godt ud
25. oktober 2020 kl. 06:10 Af Daniel Brøns

Fiat Panda 1.0 Cross Launch Edition. Sådan kaldes en helt nydesignet model af Fiat Panda, der i dag udelukkende fås som hybrid. Bilen yder 70 HK, der er rigeligt til den lille bil, og så kommer der yderligere omkring 5 HK fra elmotoren ved krævende overhalinger og accelerationer. Elmotoren er i det hele taget med til at gøre kørslen mere glidende og jævn, ligesom den er med til at forbedre benzinøkonomien, der ligger på næsten 18 kilometer på literen. Topfarten er 155 kilometer i timen.

Og kunderne roser bilen, fortæller Helene Agerskov, der sælger Fiat hos AutoCentro i Nykøbing og Rødbyhavn.

- Det er både de helt unge og de lidt ældre, der køber den, fordi de godt kan lide det lidt rå look og den lange udstyrsliste, siger bilsælgeren, der oplyser, at Fiat er meget engageret i bæredygtighed og derfor har udviklet et flot, miljøvenligt interiør, der er bygget af genbrugsplast, der er indsamlet i Middelhavet.

Bilen er på lager og koster fra 130.490 kroner. Panda fås fra 99.000. Alle varianter er med seks-trins gearkasse, 1,0 benzinmotor og hybridteknologi. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

MEST LÆSTE

Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE