cookie-og-privatlivspolitik
Michael Skaaning oplyser, at bilen er godt forsynet med masser af udstyr - og at den både er frisk og rummelig.
Michael Skaaning oplyser, at bilen er godt forsynet med masser af udstyr - og at den både er frisk og rummelig.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Papfigur solgte bilerne

En kæmpe SUV, der leverer op til 225 HK, gennemsnitligt kører 71 kilometer på en liter benzin - og kun koster 820 kroner om året i grøn afgift. Sådan en maskine koster vel omkring en halv million. Heldigvis ikke.
19. maj 2020 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Lige nu fås den nye Ford Kuga for bare 270.000 kroner hos Ødegaard Biler i Nykøbing og Sakskøbing. Eller rettere - den kan bestilles. For lige nu er der leveringstid på cirka et par måneder, fordi fabrikken i Spanien ikke kan følge med, fortæller Michael Skaaning fra Ødegaard Biler.

- Faktisk er fabrikken dernede først kommet rigtigt i gang igen efter corona-udbruddet, og alene til det danske marked er der bestilt 2.500 af modellen, siger han og fremviser en pap-model af bilen.

- I starten havde vi ingen demobiler, men papmodellen alene solgte masser af biler. Alene det faktum, at man kan få så stor en bil til så lav en pris, har gjort udslaget for mange, siger bilsælgeren, der tilføjer, at modellen kører 56 kilometer på ren el, inden benzinmotoren tager over med 15 kilometer på literen.

Michael Skaaning er overbevist om, at bilen er interessant på Lolland-Falster, fordi den er så rummelig - og samtidig billig at køre i på korte ture.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce