Annonce
Motor

Porsche gør klar til sommersæsonen med ny 911 Cabriolet

Der er masser af nyheder i den nye 911 Cabriolet. Selv om den er helt ny og er blevet lidt bredere over bagen og optimeret til sjov, glemmer den ikke sin forhistorie.

Sommerbil: Det er efterhånden seks uger siden, at Porsche første gang viste den nye 911 coupé, men nu er det den kommende 911 Cabriolet, som skal have opmærksomhed.

Porsche præsenterede i september 1981 for første gang prototypen, der skulle blive til den første 911 Cabriolet, og kunder og fans var ovenud begejstrede. Siden da har den åbne 911-variant haft en fast plads i modelprogrammet.

Den nye åbne variant anno 2019 har alle Coupé-variantens innovationer, og denviderefører det moderne formsprog fra Coupé-modellen, men den forbliver også i Cabriolet-versionen umiskendeligt en Porsche 911.

Blandt de specifikke videreudviklinger til Cabriolet er også et nyt hydraulisk system, som åbner og lukker kalechen hurtigere end tidligere. Den fuldautomatiske stofkaleche har en fast glasbagrude, og den kan åbnes og lukkes op til en hastighed på maks. 50 km/h - det tager i øvrigt 12 sekunder.

Baghjulstræk

911 Cabriolet starter som Carrera S med baghjulstræk og som 4S med firehjulstræk. Begge modeller er udstyret med den trykladede 6-cylindrede boxermotor med en slagvolumen på 2.981 cm³ og en ydelse på 450 hk ved 6.500 omdr./min. og et drejningsmoment på 530 Nm, som er til rådighed mellem 2.300 og 5.000 omdr./min.

Kraftoverføringen sker via en nyudviklet 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Carrera S bliver naturligvis hurtig: Den accelererer fra 0-100 km/h på 3,9 sekunder (med Sport Chrono-pakke som ekstraudstyr: 3,7 sekunder.), og tophastigheden er 306 km/h. Carrera 4S har en tophastighed på 304 km/h, og den accelererer fra 0-100 km/h på 3,8 sek. (med Sport Chrono-pakke som ekstraudstyr: 3,6 sekunder).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Masser af nyt interiør

Interiøret er blevet opdateret, så det nu minder om det, der sidder i Panamera. Det betyder større skærme og færre knapper, hvilket ikke er dumt.

Som i ur-911'eren løber instrumentpanelet i hele kabinens bredde. Foruden omdrejningstælleren, som er placeret i midten, får føreren sine informationer via to smalle, rammeløse displays. Centerskærmen, som nu er på 10,9", til infotainmentsystemet Porsche Communication Management (PCM) betjenes hurtigt og nemt.

Lige som i coupéen har bilen det nyudviklede Wet Mode som standardudstyr. Funktionen registrerer vand på vejen, tilpasser reguleringssystemerne efter forholdene og advarer føreren.

En parkeringsassistent inklusive bakkamera supplerer standardudstyret i Cabriolet. Som ekstraudstyr til 911'eren fås natsynsassistent med infrarødt kamera, adaptiv fartpilot med automatisk afstandsregulering, stop&Go-funktion og reversibel passagerbeskyttelse.

Lyder det som noget for dig, kan du allerede nu bestille Carrera S Cabriolet fra 2.540.455 kroner inklusiv levering, mens Carrera 4S Cabriolet koster fra 2.691.547 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Lokal nyt

Efter 28 år: Henrik må lukke sit livsværk

Guldborgsund

Lokal historiker: - Det er en katastrofe

Indland

Se videoen: Ikonisk bygning i København er i flammer

Guldborgsund

Rosa fra Lolland så Børsen-spiret falde: - Det er helt vanvittigt

Lolland

De begik en brøler midt i Peders sorg: - Det er ikke i orden

Indland

Kæmpe uro i Venstre på Langeland: Fire ud af fem medlemmer skrider

Guldborgsund

Har været på Dølle i årevis: I år bryder de traditionen

Lokal nyt

Over 100 fartdjævle blitzet: Særligt én kørte alt, alt for stærkt i Nakskov

Lolland

Slog lokofører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

Udland

Knivstikkeri i kirke i Sydney betragtes som terror

Politik

Polen vil samarbejde med Danmark om styrket forsvarsindustri

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

112

Genbrugs-problemer: Det er ikke deres job, fastslår politiet

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Annoncørbetalt indhold

Suveræne SUV’er til skarpe priser

Annonce
Annonce
112

33-årig kvinde gik amok på bar

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken

Erhverv

Forbud mod snus og nikotinposer på jobbet breder sig og giver dilemmaer

Lolland

Tre års kamp for en købmandsbutik: Nu mangler de kun én afgørende brik

Guldborgsund

Overrasker: Markant ændring på årets Dølle

Sport

Dommerfejl irriterer Rune efter nederlag

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder