cookie-og-privatlivspolitik
Land Rover Defender

6

Billeder

Land Rover Defender
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Preview: Fem vigtige biler fra Frankfurt

Der er altid masser af højdepunkter på bilmessen i Frankfurt, som finder sted i anden uge i september - vi vælger her nogle af vores højdepunkter.
31. august 2019 kl. 06:54 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Land Rover Defender

Forventningerne til den nye Land rover Defender er tårnhøje. Hvis ikke dens offroadkundskaber kommer til at svare til hvad en bjergged kan i forhold til alt andet inden for dyreverdenen, så bliver den en skuffelse.

Derfor ligger der nok mere en bare en del arbejde bag udviklingen af bilen, som da også afløser en legende med knap 70 år på bagen. Designet på den gamle model var også knap 70 år, og derfor er det også blandt de punkter, der er særligt fokus på, når Land Rover løfter sløret for, hvordan den nyeste version kommer til at se ud. Det er ganske interessant og klart blandt de mest ventede nyheder - også selv om det er en nichebil.


Porsche Taycan

Porsche viser deres Taycan i Frankfurt. Der er ikke lige så meget hemmelighedskræmmeri omkring den 100 procent eldrevne Porsche med firehjulstræk, for flere spionbilleder er allerede blevet lækket, men det endelige udseende er reelt ukendt for os. Men Porsche har udviklet bilen helt selv, og angiveligt har de helt selv udviklet køretøjet, og det endda så batterierne kan lades endnu hurtigere end på de konkurrerende biler.

Bilen bliver en firedørs coupé, som får hvad der svarer til ca. 600 hk. Dermed bliver det den næstkraftigste Porsche kun overgået af den kompromisløse GT2 RS. Bilen skulle kunne rykke fra 0-100 på "mindre end 3,5 sekunder". Topfarten hedder "mere end 250 km/t".


VW ID3

Det bliver interessant, når VW ID3 kommer på markedet. Det er VWs første seriøse bud på en elbil, som er er bygget op fra bunden til at være ren el. Bilen bliver størrelsesmæssigt som en Golf, men pladsmæssigt som en Passat, hvis man skal tro VW. Nogle få journalister har haft mulighed for at se bilen (med camouflage), men de fik ikke lov til at se instrumenteringen, men der er en vis hype omkring bilen fra verdens største bilfabrikant.

Vi er endnu ikke helt sikre på priserne, men i Tyskland regner man med at de kommer til at koste lige under 300.000 kr.oner Rækkevidden bliver mellem 330 og 550 kolometer. Det bliver interessant.


Opel Corsa

Hvad? Er Opel på listen over de mest interessante biler. Ja, det er de med Corsa 2020. Det er faktisk en smule underligt, at Opel "afslører" Corsa i Frankfurt, for Opel har for længst vist billeder af bilen. Det gør den dog ikke mindre vigrig. Sammen med sin søstermodel Peugeot e-208 bliver den et billigt alternativ, som ikke må ignoreres. Der er blevet solgt mere end 13 mio. Corsa i Europa siden 13, og vanens magt er stærk blandt nogle bilkøbere. MEd en rækkevidde på ca. 350 km bliver det interessant at se bilen og dens proportioner i levende live.


Mercedes EQV

Mercedes EQV rammer et helt andet segment end alle de øvrige biler. Det er nemlig først gang, at der bliver produceret en 100 procent elektrisk mini-bus. Der er helt sikkert en hotelkæde eller to, som slikker sig om munden ved tanken om at kunne fragte højprofilerede og velhavende gæster frem og tilbage fra lufthavnen i en bil som Mercedes EQV.Also shown at the Frankfurt motor show is the electrified bus from Merc. Urban hotels rejoice!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce