cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Motor

Prisvindende app til tankstationen får tysk hæder

Energiselskabet OK har med en app, som gør det muligt for brugerne at betale for brændstof eller bilvask via deres smartphone, vundet endnu en pris
16. februar 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Appen hedder Tank & betal, og den bliver hyldet med den tyske designpris "German Design Award", som blev uddelt lørdag 9. februar.

Betalings-appen, der ikke kun er et betalingsmiddel, men som kan åbne en stander og starte bilvasken, vandt også i april 2018 guld i kategorien 'Innovation - Established Brands' ved Danish Digital Award. Appen har foruden betalingsmulighederne en række features, der kan give kunden bedre overblik over forbrug eller mulighed for at tilknytte flere forskellige betalingsmidler.

Flere tusinder tankninger bliver dagligt foretaget via appen, og tallet stiger dag for dag. Løsningen er en af flere nye tiltag, der udspringer af energikoncernens overordnede digitaliseringsstrategi, som skal gøre det så nemt som muligt at være kunde hos OK. I den forbindelse konstaterer den tyske jury:

"Appen har været med til at skabe nye adfærdsmønstre omkring køb af bilvask, hvor du ikke længere behøver at forlade din bil."KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

AF: MARTIN WOUTERS

mærkeligt nok, ingen… 09. maj 2019 kl. 10.54