cookie-og-privatlivspolitik
En Suzuki Vitara SUV kan også leases til cirka 3000 kroner hos Suzuki, der har forhandlere i både Nykøbing, Sakskøbing og Nakskov, fortæller Søren Edvardsen.
En Suzuki Vitara SUV kan også leases til cirka 3000 kroner hos Suzuki, der har forhandlere i både Nykøbing, Sakskøbing og Nakskov, fortæller Søren Edvardsen.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Privatleasing betaler sig

For under 2000 kroner om måneden - og 5000 i udbetaling kan man i dag komme til at køre Suzuki Swift. Kun dæk, vægtaftgift og forsikring kommer oveni, hvis man i øvrigt afleverer en bil, der er i orden efter leasing-perioden.
21. maj 2020 kl. 19:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Hvorfor eje en bil, hvis man kan lease en bil - og levere den tilbage, når man ikke har brug for at køre rundt længere?

Sådan lyder spørgsmålet fra Suzuki, der lige nu tilbyder leasing til alle, der kan betale 5000 kroner i udbetaling og gerne vil slippe for uforudsete mekaniker-regninger fremover.

Og ifølge Søren Edvardsen fra Edvardsen biler i Nakskov, så er det en glimrende løsning for rigtigt mange kunder.

- Hvis man ikke helt ved, om man skal bruge bilen længere end et par år - eller bare gerne vil køre i en ny bil det meste af tiden, så er det helt oplagt at lease, for ud over det månedlige gebyr, så skal man kun betale dæk, forsikring og grøn ejerafgift, siger han.

En del leasingkunder frygter dog for den dag, hvor bilen skal afleveres, da man typisk skal afregne skader, der ikke er normal slitage.

- Det er en uafhængig taksator, der tjekker bilen, og kontrakten er baseret på FDM's retningslinier, siger han og oplyser, at prisen er for 10.000 km årligt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce