cookie-og-privatlivspolitik
Renault på vej med nye modeller.
Foto: PR

Motor

Renault sætter fokus på elbiler og sport

De har fart på hos Renault, ikke alene i Formel 1, men også med udviklingen af nye modelvarianter.
31. oktober 2020 kl. 05:54 Af Steen Nielsen

Forleden blev Renault Captur E-TECH Plug-in hybrid med en rækkevidde på op til 65 kilomter ren el lanceret, og midt i november er det så Renault Mégane Sport Tourer, der samme revolutionerende Plug-in teknologi kommer til salg herhjemme.

Og til næste sommer forventes den ny SUV, Arkana at ramme Danmark med E-TECH hybrid – det vil sige en 140 hk benzinmotor koblet med to elmotorer og et 1.2 kWh batteri – den samme teknologi, der sidder i den Renault Clio, som lanceres om få måneder.

Det vil sige, at Arkana som udgangspunkt vil have tre hybridmuligheder, da bilen også lanceres med en 1.3 liters TCe motor med 140 og 160 hk med 12 V Micro hybrid.

Renault Captur, der i sidste uge kørte sig i finalen om Årets Bil i Danmark-, adopterer også E-TECH hybridløsningen med en 140 hk benzinmotor og et 1.2 kWh batteri.

Det betyder, som med Clio, at den altid starter på el, at forbruget sænkes og at den selv oplader under kørslen.

Annonce

Sidste nyskabelse bliver Renault Mégane hatchback, der til foråret også vil kunne fås som Plug in hybrid. Årsagen til, at denne ikke har været klar fra start skyldes, at det har krævet større tilpasningsarbejde at få plads til batteri i hatchback versionen i forhold til Mégane Sport Tourer, der er Renaults navn for stationcar.

Sammen med en række motormæssige nyheder lanceres i øvrigt også Renault Captur i RS-line versionen. Dermed følger den efter Clio og Mégane, der har stor succes med de sportslige versioner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

MEST LÆSTE

Annonce i kategorien "Biler":
Annonce
ANNONCE