cookie-og-privatlivspolitik
Renault på vej med nye modeller.
Foto: PR

Motor

Renault sætter fokus på elbiler og sport

De har fart på hos Renault, ikke alene i Formel 1, men også med udviklingen af nye modelvarianter.
31. oktober 2020 kl. 05:54 Af Steen Nielsen

Annonce

Forleden blev Renault Captur E-TECH Plug-in hybrid med en rækkevidde på op til 65 kilomter ren el lanceret, og midt i november er det så Renault Mégane Sport Tourer, der samme revolutionerende Plug-in teknologi kommer til salg herhjemme.

Og til næste sommer forventes den ny SUV, Arkana at ramme Danmark med E-TECH hybrid – det vil sige en 140 hk benzinmotor koblet med to elmotorer og et 1.2 kWh batteri – den samme teknologi, der sidder i den Renault Clio, som lanceres om få måneder.

Det vil sige, at Arkana som udgangspunkt vil have tre hybridmuligheder, da bilen også lanceres med en 1.3 liters TCe motor med 140 og 160 hk med 12 V Micro hybrid.

Renault Captur, der i sidste uge kørte sig i finalen om Årets Bil i Danmark-, adopterer også E-TECH hybridløsningen med en 140 hk benzinmotor og et 1.2 kWh batteri.

Det betyder, som med Clio, at den altid starter på el, at forbruget sænkes og at den selv oplader under kørslen.

Sidste nyskabelse bliver Renault Mégane hatchback, der til foråret også vil kunne fås som Plug in hybrid. Årsagen til, at denne ikke har været klar fra start skyldes, at det har krævet større tilpasningsarbejde at få plads til batteri i hatchback versionen i forhold til Mégane Sport Tourer, der er Renaults navn for stationcar.

Sammen med en række motormæssige nyheder lanceres i øvrigt også Renault Captur i RS-line versionen. Dermed følger den efter Clio og Mégane, der har stor succes med de sportslige versioner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce