cookie-og-privatlivspolitik
Sæt strøm på bilen - og få et billån til nul procent i rente. Sådan lyder tilbuddet fra Mads Munk lige nu. I baggrunden står XCeed, som han finder flot i designet.
Sæt strøm på bilen - og få et billån til nul procent i rente. Sådan lyder tilbuddet fra Mads Munk lige nu. I baggrunden står XCeed, som han finder flot i designet.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Rentefrit billån til XCeed

Kør 48 kilometer på ren el - og få syv års garanti med i købet. Det er nogle af fordelene ved den nye XCeed Plugin, der er store forventninger til hos AutoCentro i Nykøbing
25. maj 2020 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Nogle er til flotte biler, andre er til små, mens atter andre er til de helt store, der måske er lidt klodsede. Hører man til de førstnævnte, så er den nye Kia XCeed plugin hybrid det helt rigtige, mener Mads Munk fra Autocentro i Nykøbing, der er meget begejstret over de smukke linjer på den nye bil.

- Jeg synes virkelig, at den har det, som en elegant bil skal have, så det er klart en bil for dem, der både er stilbevidste og bevidste om økonomien i et bilkøb, siger sælgeren, der oplyser, at man kan køre 71 kilometer inden den første liter benzin er brugt, fordi de første kilometer er fra stik-kontakten derhjemme.

I forhold til den almindelige Ceed-model er Xceed lidt længere, bredere og højere, og det medfører, at den er nem at sætte sig ind i og komme ud af for alle passager. Og så er der masser af udstyr såsom parkeringssensor bag, 8" touchskærm og meget andet.

For dem, der kører mange korte ture, er bilen samtidig ekstremt økonomisk, siger Mads Munk. Prisen starter ved cirka 270.000 kroner - og lige nu kan den afdrages rentefrit.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce