cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Tredje generation Skotte, Thomas Skotte, foran Sakskøbing-afdelingen, der ligger centralt placeret i byen på Nykøbingvej.
Foto: Flemming K. Karlsen

Motor

S for Suzuki og Skotte

Igennem snart 13 år har M. Skotte A/S solgt biler af mærket Suzuki. Hvilket såvel kunderne som firmaet har været særdeles tilfredse med.
10. februar 2019 kl. 07:00 Af Hans Jørgen Møller

Annonce

På Falster og Østlolland kører der procentvis flere biler af mærket Suzuki, end mange andre steder. Det gør der, fordi M. Skotte har haft rivende succes med netop dette bilmærke.

- I dag er vores identitet af samme grund MEGET tæt knyttet sammen med Suzuki, siger direktøren i M. Skotte A/S, Thomas Skotte. Han er tredje generation i det navnkundige firma, som blev grundlagt af hans farfar Marius Skotte. Og som i mange år var drevet af faderen Anders Skotte.

Når vi her peger på Suzuki, er det først og fremmest er det fordi, at det er en bil, hvor de flestes pengepung kan være med.

- Med Suzuki får man holdbarhed til overkommelige priser, siger Thomas Skotte.

- Det er en bil, der henvender sig til flertallet af de private kunder. Og dem er der mange af. Folk som gerne vil have en pålidelig bil, men som ikke nødvendigvis vil investere spidsen af en jetjager. Det er de kunder, vi gerne vil identificere os med, siger han.


Meget bil for pengene

De tørre tal taler også deres klare sprog om, at Suzukis filosofi om at give usædvanligt meget bil for pengene, er faldet i god jord hos de afgiftsplagede danske bilkøbere. Siden starten på det nye Suzuki i Danmark i 1996, er der således solgt mere end 190.000 Suzuki-biler her i landet.

Fra moderfirmaets side er der stor fokus på kundetilfredshed. Det har blandt andet givet sig udtryk i topplacering, når kunderne har skullet vurdere forhandlerne og værkstederne i FDM's årlige Autoindex undersøgelse.

- Suzuki er også godt med, når det gælder SUV-modellerne og 4-hjulstrækkerne. Der er mange kunder, som gerne vil sidde højt i deres biler. Og her har Suzuki også deres egen identitet. Og de rummer rigtig meget ekstraudstyr, også uden at man kan se det, siger Thomas Skotte.

En ting, som kunderne også ser på, er, at man med købet af en Suzuki får en rigtig god garantidækning. Alle modeller er således omfattet af en 3-års/100.000 kilometer mekanisk garanti og kan forlænges helt til syv år. Og der er hele 12 års garanti mod rustgennemtæring.

Man får samtidig en god benzinøkonomi, hvilket ikke er uvæsentligt i disse tider med høje brændstofpriser. Med både Celerio, Swift, Ignis og Baleno får man modeller, der kører mere end 20 kilometer på literen.

- Så ja, med Suzuki får man usædvanligt meget bil for pengene. Vi kan stå inde for de biler, vi sælger - og det ved vores kunder, siger Thomas Skotte.

På den måde står det store S for Suzuki og Skotte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce