cookie-og-privatlivspolitik
En importeret bil skal igennem et registrerings- og toldsyn, hvor bilens data og stand vil blive noteret
En importeret bil skal igennem et registrerings- og toldsyn, hvor bilens data og stand vil blive noteret
Foto: Privat

Motor

Sådan importerer du din drømmebil

Mange bilelskere vil gerne vide hvordan registreringsafgiften på importerende udenlandske biler beregnes.
12. december 2019 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

Det kan ofte være en dyr og besværlig omgang at hente en ny bil hjem, men Afgiftportal.dk har udarbejdet en guide, som forhåbentlig gør det lidt lettere at blive godt kørende.

Når biler skal hentes hjem fra udlandet, er der en række love og krav, som skal overholdes. Det kan være en kompliceret og besværlig proces. Men det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i reglerne, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse med mange uventede efterregninger.

Er det første gang, at du skal importere en bil, kan det være en fordel at alliere dig med afgiftsportalens rådgivere.

Inden du investerer i bilen, bør du overveje det grundigt. Det kan ofte virke til, at man sparer mange penge ved køb af en udenlandsk bil. Dette er dog ikke altid sikkert, og derfor bør du altid bede om forhåndsvurdering inden købet.

Hos Afgiftsportalen er de eksperter i at rådgive deres kunder, og som selvanmelder hos SKAT kan de garantere en forhåndsgodkendelse inden for 24 timer. Ønsker du hjælp til at betale registreringsafgiften, kan afgiftsportalen også være behjælpelig med dette.

Vigtigst er det dog at få en forhåndsvurdering af registreringsafgiften, inden du underskriver kontrakten, så du er bevist om din bil økonomi. Med korrekt beregnet registreringsafgift mindsker du den økonomiske risiko, der ved at importere udenlandske biler til Danmark.

Afgiften beregnes på baggrund af bilens stand, altså om den vurderes til at være ny, brugt, gammel eller måske endda en veteranbil.

Hos afgiftsportal.dk har de udarbejdet flere tusinde forhåndsvurderinger af registreringsafgiften. Den store erfaring sikrer, at forhåndsvurderingen stemmer overens med den endelige registreringsafgift. De har mere end seks års erfaring, hvorfor du trygt kan overlade vurderingen af registreringsafgiften til dem, da alle love og regler altid overholdes.

Afgiftportal.dk rådgiver både private samt virksomheder, og bistår også rådgivning af en række bilforhandlere samt leasingselskaber. Fælles for alle kunderne er, at de ønsker en hurtigt og effektiv vurdering af registreringsafgiften, og det får de hos Afgiftportal.dk.

Når du har fundet drømmebilen, og sikret dig, at du har råd til den, efter registreringsafgift er pålagt. Så er det vigtigt, at du tjekker bilens stand, inden du overdrager pengene. Derudover bør du også undersøge, om bilen har nogen restgæld, så du undgår at overtage gælden.

Er alt i orden, er du nu klar til at importere drømmebilen. En importeret bil skal igennem et registrerings- og toldsyn, hvor bilens data og stand vil blive noteret. Du er velkommen til at rette henvendelse til rådgivere hos Afgiftsportal.dk både før og efter toldsynet.

Imens bilen er til toldsyn, kan du anmode om en værdifastsættelse, og efter blot få minutter vil du have betalingsinformationerne.

Herefter vil du modtage en bekræftelse fra SKAT, og når den er betalt, er der kun tilbage at hente dine danske nummerplader og køre ud på de danske landeveje.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce