cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Skoda afslører vildt elkoncept i Geneve

Konceptbilen Vision iV er forløberen for en elbil, som forventes at gå i produktion i 2020.
11. marts 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Skoda kalder deres koceptbiler for Vision, og de giver ofte en forsmag på, hvad vi kan vente os fra tjekkerne.

Elbilen Vision iV får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Genève, og denne gang er det interiøret, som nytænker midterkonsol, instrumentpanel og touchskærm.

Først blev skitser af det udvendige design afsløret. Nu følger en skitse af det indvendige design, og den viser, at interiøret i Vision iV er mindst lige så spektakulært. Vision iV er bygget på den nye MEB-platform, som er særligt udviklet til elbiler.

Det betyder, at der ikke er nogen kardantunnel, og det har Skodas designere udnyttet til fulde til at skabe en rummelig kabine med et innovativt interiør. For eksempel har de nytænkt designet af instrumentpanelet og midterkonsollen, så den er nem at nå, samtidig med at der er masser af opbevaringsplads mellem førersædet og passagersædet. Midterkonsollen kan også huse to smartphones, som kan opkobles til bilen og infotainmentsystemet, mens de oplader trådløst.

Instrumentpanelet er i to niveauer og har et design og dekorative syninger, som er inspireret af fronten på Vision iV. Den store, fritstående farvetouchskærm ser ud, som om den svæver over instrumentpanelet, hvor man i øvrigt kan hvile hånden behageligt, mens man betjener den.

Konceptbilen Vision iV er forløberen for en elbil, som forventes at gå i produktion i 2020. Inden udgangen af 2022 vil Skoda have flere end 10 biler med eldrift.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24