cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jonas Fotografi

Motor

Sprinklervæske uden spritlugt

Nu kan man slippe for udtalte lugt af sprit i sprinklervæsken
29. november 2018 kl. 07:00 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Der er mange danske bilejere, som har det svært med den udtalte lugt af sprit i bilens sprinklervæske. Men det problem er nu elimineret med en ny og forbedret formel fra Dankemi, der sælger sprinklervæske til tankstationer og butikskæder som Circle K, Q8, OK, FTZ, T-Hansen, 7-Eleven og Rema1000.

Som en bonus er der en klart bedre renseeffekt i den nye sprinklervæske, der i øvrigt er testet og godkendt efter de strenge tyske kvalitetskrav fra DEKRA.

- Der er blandt andet tilsat tensider der neutraliserer lugten af sprit, så sprinklervæsken i stedet får en frisk duft. Samtidig har vi arbejdet på at forbedre renseeffekten, og i øvrigt forbedre kvaliteten på alle de punkter, det er muligt, fortæller direktør Finn Ravn fra Dankemi i Kolding.

Den nye formel er blandt andet godkendt af det tyske kvalitetsinstitut DEKRA, som stiller strenge krav, ikke bare til kvalitet og renseeffekt.

Sprinklervæsken er biologisk nedbrydelig og angriber ikke bilens lak, plastik, gummilister eller akrylbelægninger på lygter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Økonomisk uansvarligt 09. december 2018 kl. 20.43

AF: PER BERNER

Præstegården i Rødby 09. december 2018 kl. 16.45

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Afviste kriminelle… 08. december 2018 kl. 18.32

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen mangler læger 02. december 2018 kl. 22.45

AF: JOHN WENNERWALD

Danmarks pensionister 25. november 2018 kl. 21.48

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Fluer & Folkeslag 24. november 2018 kl. 22.29
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce