cookie-og-privatlivspolitik

Motor

Subaru er også på vej med elbil

Subaru er et nichemærke i hele verden - og nu er de ved at udvikle en elbil til deres i forvejen kræsne og kvalitetsbevidste kunder.
08. juli 2019 kl. 06:00 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Når Subaru engang i 2021 præsenterer deres første elbil, så er det ikke ligefrem som en af de første bilmærker. Men det generer ikke den lille bilproducent, som i den grad er et nichemærke.

Vi er nemlig vant til gennemarbejdede løsninger, og Subaru kommer derfor til at levere et solidt produkt, hvis man da ellers skal tro dem selv.

Den nye bil er baseret på den skalerbare platform, E-TNGA. Den vil med tiden også kunne justeres til andre karosserivarianter og modeller i større segmenter. Subaru vil også tilpasse sit firehjulstræk til den nye elbil.

Bilen bliver bygget på baggrund af et samarbejde med Toyota, som ganske vist har været blandt de første, der satsede hårdt på hybridteknologi, men som heller ikke har udviklet en ren elbil endnu.

De ændrer Toyota dog på sammen med Panasonic, der er med til at udvikle batteriteknologien, og altså Subaru. Planen er er forbedre batteriteknologien, og den nye metode skulle give store fordele i forhold til de aktuelt dominerende lithium-ion-celler. Ikke mindst hvad angår opladningstid, kapacitet, vægt og varmebestandighed.

Der er endnu ikke sat dato på hvornår vi kan vente den første Subaru med ren eldrift.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce