cookie-og-privatlivspolitik
Søren Edvardsen sælger rigtigt mange Suzuki Vitara, der står i baggrunden - og snart kommer i Hybrid-udgave, som ventes at skabe stor interesse.
Søren Edvardsen sælger rigtigt mange Suzuki Vitara, der står i baggrunden - og snart kommer i Hybrid-udgave, som ventes at skabe stor interesse.
Foto: Daniel Brøns

Motor

Suzuki satser på hybrid

Suzuki vil fra foråret lancere endnu flere hybrid-modeller, så teknologien også kommer til Vitare og S-Cross. Hør mere hos Suzuki i Nakskov og Sakskøbing.
15. marts 2020 kl. 06:00 Af Daniel Brøns

Annonce

Micro Hybrid-teknologi findes allerede i Swift og Ignis-modellerne, der indeholder en 12-volts teknologi, som opsparer strøm ved kørsel på batteriet, som kan bruges til at sikre en mere energibesparende kørsel, fortæller Søren Edvardsen fra Edvardsen biler i Nakskov.

- Det er Suzukis ambition at der skal være hybrid i alle modeller, så lige nu er venter vi på, at Vitare og S-Cross lander i Danmark med "Mild Hybrid" -teknologi i 48 volt, siger han.

48-volt teknologien er noget mere avanceret end 12-volt-teknologien og ventes at medføre noget større brændstofbesparelser - aktuelt ventes omkring 15 procent.

Bilforhandleren S. Skotte i Sakskøbing og Edvardsen biler i Nakskov venter nu blot på, at bilerne lander - forhåbentlig inden der er åbent hus i Sakskøbing den 21-22. marts. Sikkert er det, at der hos begge forhandlere altid er mulighed for at prøve Vitare og S-Cross i de nyeste udgaver, så man kan fornemme kvaliteten. Vitara og S-Cross fås i dag for under 200.000 kroner.

Priserne på hybrid-udgaverne til det danske marked kendes endnu ikke.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce