cookie-og-privatlivspolitik
Automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, DAB+ radio, Apple CarPlay/Android Auto. bakkamera og meget andet følger med bilen, der har en topfart på 180 km/t.
Automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, DAB+ radio, Apple CarPlay/Android Auto. bakkamera og meget andet følger med bilen, der har en topfart på 180 km/t.
Foto: Presse

Motor

Swift går aldrig i stykker

Er man til gennemprøvede biler, så er Suzuki Swift et rigtigt godt valg. Så selv om den nye Swift Action Star er spækket med udstyr, så er det hele gennemprøvet og virker bare - år efter år.
25. oktober 2020 kl. 18:10 Af Daniel Brøns

Annonce

- Der er måske nogen, der synes, at Suzuki godt kunne være hurtigere med den nyeste teknologi, men vi venter altid til vi er sikre på, at den virker.

Sådan siger Suzuki-forhandler Søren Edvardsen, der er glad for at sælge et bilmærke, som ekstremt sjældent løber ind i problemer med tilbagekaldelse af biler og den slags.

- Til gengæld synes jeg, at vi er friske med at sætte masser af udstyr i bilerne, når den først er blevet gennemprøvet, siger han og fremviser en "Swift Action Star", der er den nyeste udstyrsmodel fra Suzuki med automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, DAB+ radio, Apple CarPlay, Android Auto, bakkamera og meget andet. Selv den nye "mild hybrid" teknologi er sat i udstyrsmodellen, og det virker fantastisk.

- Jeg har solgt "mild hybrid" i fire år og aldrig haft en eneste klage, så det er også en teknologi, der bare virker i dag, siger han og peger på, at også det lave benzinforbrug er med til at tiltrække kunder.

Benzinmotoren yder 90 HK - og den kører 20 kilometer på literen. Pris fra 144.990 kr.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce