cookie-og-privatlivspolitik

Motor

Tjekket konceptbil fra Skoda

De næste år bliver grønne for SKODA.
25. februar 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Der bliver formentligt meget nyt, som man kan udlede af Skodas konceptbil VISION iV, når den får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Genève 5.-17. marts.

SKODA VISION iV er en femdørs crossover-coupé, som er bygget på den nye MEB-platform, der er særligt udviklet til elbiler. Fronten på konceptbilen viser en nyfortolkning af SKODAs kølergrill med smalle, vertikale ribber og krystallignende strukturer. Kølergrillen bliver flankeret af smalle lysbånd som forlygter, og sidespejlene er erstattet af kameraer. Deres tynde holdere har i øvrigt et design, som er inspireret af hajfinner.

De næste år bliver grønne for SKODA. Ikke alene er konceptbilen VISION iV forløberen for den første elbil, som forventes at gå i produktion i 2020.

I år introducerer SKODA også sin første plug-in-hybridbil i form af SUPERB PHEV, ligesom CITIGO kommer i en 100 procent elektrisk version. Begge modeller forventes at blive introduceret i Danmark i 2020.

De kommende år accelererer udviklingen lige så hurtigt som en elbil - for inden udgangen af 2022 vil SKODA have flere end 10 biler med eldrift, og fabrikken investerer hele to milliarder euro i alternative drivlinjer og nye mobilitetsservices.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

AF: MARTIN WOUTERS

mærkeligt nok, ingen… 09. maj 2019 kl. 10.54