cookie-og-privatlivspolitik
Der er i privatleasingtilbuddet tale om udstyrsudgaven med navnet H3.
Der er i privatleasingtilbuddet tale om udstyrsudgaven med navnet H3.
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Toyota: Bliv grønt kørende for 0 kroner

Nu kan du blive grønt kørende helt uden udbetaling - Toyota tilbyder nemlig deres Prius Plug-in til en skarp leasingpris resten af måneden.
27. august 2019 kl. 06:23 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Stadig flere danskere tager tanken om at køre mere grønt til sig. Selv om der er kommet flere elbiler på markedet, så har de endnu ikke fået det folkelige gennembrud som i Norge, hvor salget går helt amok.

Til gengæld har hybridbilerne, hvor man både kan køre på el og brændstof, moderat succes. Kia har fået rigtig godt fat både Niro og Optima Plug-in, og også Hyundai og Mitsubishi er populære med hhv. Ioniq og den stor Outlander.

Toyota har ellers i årevis været førende på hybrid-området, men deres Toyota Prius Plug-in oplever da også et stigende salg. Nu gør Toyota Prius Plug-in endnu mere attraktiv og tilbyder privatleasing til 0 kroner i førstegangsydelse og 3.595 kroner i månedlig ydelse.

Fordelen ved privatleasing er dog, at både serviceaftale, etableringsomkostninger og leveringsomkostninger er inkluderet, samt at man kender sine månedlige omkostninger for bilen i hele leasingperioden og ikke selv skal sælge bilen, men blot aflevere den retur til forhandleren, når aftalen udløber.


Ganske veludstyret

Der er i privatleasingtilbuddet tale om udstyrsudgaven med navnet H3, hvilket betyder en længere liste over standardudstyr: Alufælge, avancerede LED-matrix for og bag, bakkamera, Head Up-display, og en helt masse mere er med i pakken.

Men det er et begrænset tilbud: Det gælder udelukkende så længe lager haves, og bilen skal være indregistreret inden 31. august i år.

.På verdensplan har Toyota rundet 13 millioner solgte hybridbiler siden introduktionen af verdens første hybridbil Prius i 1997.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce