cookie-og-privatlivspolitik

Foto: PR

Motor

Tusinder har bestilt elektrisk Volvo

Volvo har modtaget flere tusinde fast ordrer på deres første helt elektriske SUV, XC40 Recharge P8.
01. februar 2020 kl. 06:00 Af Steen Nielsen

Annonce

Ville du købe en bil, du hverken har set live, rørt ved eller kørt i? Nej, vel!

Men det er ikke noget problem i udlandet. Volvo har nemlig modtaget flere tusinde fast ordrer på deres første helt elektriske SUV, XC40 Recharge P8.

Du får chancen for at gøre det samme til efteråret, hvor bilen kan bestilles i Danmark.

Produktionen og de første kundeleverancer af XC40 Recharge P8 er planlagt til at begynde senere på året, men først i 2021 vil den blive leveret til køberne i Danmark.

Firehjulstrækkeren XC40 Recharge P8 har en rækkevidde på over 400 km (WLTP) på en enkelt opladning og en effekt på 408 hk. Med en hurtiglader oplades batteriet til 80 pct. af dets kapacitet på 40 minutter.

Det nye Android-drevne infotainmentsystem tilbyder kunderne en hidtil uset fleksibilitet, forbedret intuitivitet og indlejret Google-teknologi og -tjenester, såsom Google Assistant, Google Maps og Google Play Store.

XC40 Recharge P8 modtager også større opdateringer af software og operativsystem trådløst.

Mens Volvo Cars' sikkerhedsteknikere på den ene side har bygget på den originale XC40's fremragende sikkerhedsstandarder, har de på den anden side fuldstændigt nydesignet og forstærket XC40 Recharge P8's frontkonstruktion for at imødegå fraværet af en motor, leve op til Volvo Cars' høje sikkerhedskrav og hjælpe med at sikre folk lige så godt som i enhver anden Volvo.

Batteriet er beskyttet af et sikkerhedsbur, der befinder sig midt i bilens karosseristruktur. Dets placering i bilens gulv sænker desuden bilens tyngdepunkt og giver bedre beskyttelse mod overrulning.

Inde i bilen giver en innovativ tilgang til alsidig funktionalitet føreren masser af opbevaringsplads, for eksempel i dørene, under sæderne og i bagagerummet. I og med at bilen ikke har en forbrændingsmotor, får føreren endnu mere opbevaringsplads end i den almindelige XC40 via en såkaldt 'frunk', et opbevaringsrum under frontklappen.

Det lyder alt sammen spændende, så vil glæder os til at prøve den.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce