cookie-og-privatlivspolitik
BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Udlev dine vildeste bildrømme

BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere.
20. februar 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Vil du transporteres med stil på din bryllupsdag? Eller vil du imponere og glæde dit barn med en fed overraskelse, når de træder ud af kirken efter konfirmationen? Så kan du med hjælp fra hjemmesiden BookAClassic.dk vælge mellem et stort sortiment af historiske vogne, som uden tvivl vil vække opsigt på vejene.

BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere. Siden 2010 har et hav af tilfredse kunder lejet historiske vogne gennem siden til rekvisitter til film, tv og reklamer - eller bare en hyggelig dag.

Du finder blandt andet sporty Corvetter, luksuriøse modeller fra Bentley og en fed Jaguar. Er du ikke til vintage-biler, findes der også masser af udlejere af moderne biler som eksempelvis BMW'er og Teslaer.

BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. bjørnebrønden 24. maj 2019 kl. 08.57

AF: LEIF A. JENSEN

Byrådet lader… 23. maj 2019 kl. 19.03

AF: LINDA SOMMER

Lokallisten Lolland siger… 20. maj 2019 kl. 20.22

AF: JENS RANE HOLCK

Nej til havbrug, ja til… 20. maj 2019 kl. 00.05

AF: JOHN WENNERWALD

Bananrepublikken Danmark 19. maj 2019 kl. 23.27

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce