cookie-og-privatlivspolitik
BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere
Foto: Bilsektionen.dk

Motor

Udlev dine vildeste bildrømme

BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere.
20. februar 2019 kl. 11:50 Af Bilsektionen.dk

Annonce

Vil du transporteres med stil på din bryllupsdag? Eller vil du imponere og glæde dit barn med en fed overraskelse, når de træder ud af kirken efter konfirmationen? Så kan du med hjælp fra hjemmesiden BookAClassic.dk vælge mellem et stort sortiment af historiske vogne, som uden tvivl vil vække opsigt på vejene.

BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere. Siden 2010 har et hav af tilfredse kunder lejet historiske vogne gennem siden til rekvisitter til film, tv og reklamer - eller bare en hyggelig dag.

Du finder blandt andet sporty Corvetter, luksuriøse modeller fra Bentley og en fed Jaguar. Er du ikke til vintage-biler, findes der også masser af udlejere af moderne biler som eksempelvis BMW'er og Teslaer.

BookAClassic.dk er det første online forum i Europa, der formidler kontakt mellem ejere af klassiske køretøjer og potentielle lejere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce