cookie-og-privatlivspolitik
Teknisk avancerede biler som elbilen ID3 kræver god uddannelse og stor viden, og så er det godt med en stor organisation i ryggen.
Teknisk avancerede biler som elbilen ID3 kræver god uddannelse og stor viden, og så er det godt med en stor organisation i ryggen.
Foto: Presse

Motor

VW-bilhuse fusioneres

Kører du Seat, VW eller Skoda vil du i fremtiden komme til at handle med samme selskab på Lolland-Falster. Det meddeler to lokale bilforhandlere, der regner med at have et fælles produkt klar til nytår - med basis i nuværende bygninger.
21. oktober 2020 kl. 17:21 Af Daniel Brøns

Annonce

Seat, VW og Skoda bygger i høj grad på samme teknologier. Så når Volkswagen i Maribo og Nakskov Harly Petersen og Autohuset i Nykøbing nu slår sig sammen, er det for at gøre det lettere at købe og få service lokalt på netop disse bilmærker på hele Lolland-Falster.

Direktør i Autohuset Søren Jakobsen siger:

- Service er afgjort et område, som vi med fordel kan gøre ensartet. Indtil nytår fortsætter alt som hidtil, men det kan være, at man i fremtiden kan købe Seat og Skoda på Lolland, men det skal drøftes med importørerne, siger han.

Han understreger, at parterne er enige om, at der også i fremtiden skal være salg og service i de nuværende bygninger.

Selskabets nye navn er "Auto Group LF A/S", men det medfører dog ikke, at navneskiltene fjernes fra facaderne i de to byer.

- Vi fokuserer på at være kendt som forhandler af bilmærkerne, så man altså for eksempel kører ind hos VW i Maribo, VW i Nykøbing eller WV i Nakskov, siger han. dbrKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce