cookie-og-privatlivspolitik
Dennis Frederiksen: - Ejendomssalget på Nordfalster i 2019 var vores bedste år i meget lang tid.
Dennis Frederiksen: - Ejendomssalget på Nordfalster i 2019 var vores bedste år i meget lang tid.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

2019 det bedste år i lang tid

Hos DanBolig gik hushandelen på Nordfalster frem med 25 procent fra 2018-2019, og ejendomsmægler Dennis Frederiksen mener, at handelen er normaliseret.
28. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

2019 var et fint år for DanBolig på Nordfalster. Ikke blot for helårshuse. Sommerhandelen er også kommet i gang igen.

- Det er lang tid siden, at der sidst er blevet handlet sommerhuse her, siger ejendomsmægler Dennis Frederiksen, DanBolig.

På Nordfalster er der mest run på parcelhuse i Nørre Alslev og Stubbekøbing.

- De, der køber et hus i Nørre Alslev og Stubbekøbing, er lokale folk, hvorimod de der køber et hus i småbyerne, gerne kommer udefra, siger Dennis Frederiksen. Den typiske liggetid for et hus i Nørre Alslev og Stubbekøbing er tre-fire måneder og lidt længere i landsbyerne.

Et parcelhus på 120 kvadratmeter i Nørre Alslev og Stubbekøbing fra 1970-erne koster 800.00-900.000 kroner, mens et gennemmoderniseret parcelhus ligger på 1,5-1,6 millioner kroner.

Annonce

- Salgsmæssigt har 2019 været vores bedste år i meget lang tid, fordi salget steg med 25 procent i forhold til 2018, siger Dennis Frederiksen.

Over hele Nordfalster har DanBolig i øjeblikket cirka 50 parcelhuse til salg, hvorimod kun få landejendomme i øjeblikket er forsynet med et til salg-skilt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE