cookie-og-privatlivspolitik
Ane Riise-Knudsen (til højre) vil på årsmødet berette om aktiviteterne i 2018.
Ane Riise-Knudsen (til højre) vil på årsmødet berette om aktiviteterne i 2018.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Årsmøde i Superbrugsen

Superbrugsen i Nørre Alslev kalder til årsmøde 30. april med temaet "Liv i Nørre Alslev", og adgangskort udleveres fra mandag 15. april.
12. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Liv i Nørre Alslev bliver hovedtemaet på det forestående årsmøde for medlemmer af Superbrugsen i Nørre Alslev, der afvikles tirsdag 30. april klokken 17.30 i Teatersalen i Nørre Alslev.


Optakt til påsken

Adgangskort til årsmødet kan hentes i Superbrugsens Tips- og lottokasse fra mandag 15. april.

Som en optakt til påskeugen, der strækker sig fra 18.-22. april, byder Superbrugsen lørdag 13. april klokken 11-13 på smagsprøver på lækkerier til påskefrokosternes traditionelt veldækkede borde. Der vil blive præsenteret masser af inspiration for mund og øje, garanterer bestyrer Martin Rydahl, Superbrugsen.


Snak om medlemskab

Ved samme lejlighed vil medlemmer kunne få en snak med Martin Rydahl om medlemskab af Coop, og hvilke fordele for det enkelte medlem, som det indebærer. Medlemskab er også ensbetydende med medindflydelse på konceptet for Superbrugsen, hvilket anses for væsentligt.

Medlemmer har også mulighed for at få information om, hvad der sker i Superbrugsen på Facebooksiden "Superbrugsen Nørre Alslev". Noget, som 1.380 kunder allerede gør. Her lægges gode tilbud ud, og de er ofte så populære, at de bliver revet væk. Fordi siden er åben, kræver det ikke en Facebookprofil at læse den. Også Coop app'en er tilgængelig for alle.


Spar op til medlemskab

Med brugerprofil får brugere derimod adgang til udvalgte features gratis, og medlemmer opsparer en procent ved køb for over 500 kroner i Coop på en måned.

Opsparingen kan for eksempel konverteres til et medlemskab til 200 kroner.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE