cookie-og-privatlivspolitik
Apollo ses her opankret ved et af mange stop undervejs mellem Stubbekøbing og Grækenland og retur.
Apollo ses her opankret ved et af mange stop undervejs mellem Stubbekøbing og Grækenland og retur.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Apollons tur til Middelhavet

Rie og Flemming Tordenskjold fortæller om deres sejltur til Grækenland i Stubbekøbing Hallens cafeteria torsdag 7. februar klokken 19.
06. februar 2019 kl. 07:00

Annonce

Selv om båden nu er oplagt for vinteren, så vil to medlemmer af Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund i Stubbekøbing gerne indvie interesserede i deres fantastiske sejltur med deres båd, S/Y Apollon til Middelhavet i sommeren 2018.

Det sker i Stubbekøbing Hallens mødelokale på første sal torsdag 7. februar klokken 19. Arrangør er Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund.

Parret var af sted på turen med børn og hund og vil fortælle om familiens oplevelser og erfaringer på sejlturen fra Stubbekøbing til Grækenland.

Turen gik gennem Kielerkanalen, over Nordsøen og via Biscayen til Middelhavet med masser af stop.

Udover fortællingen om turen vil parret løfte sløret for deres fremtidige sejlplaner, og foredraget er åbent for alle interesserede.

I pausen i foredraget vil der blive serveret kaffe/te og lagkage. Prisen for traktementet og selve foredraget er 30 kroner pr. person, der betales ved indgangen.

Ifølge Finn Jørgensen, formand for Sejl- og Motorbådsklubben Grønsund, er der plads til 60 personer, men der er stadig få ledige pladser.

For at være sikker på at få en plads til foredraget, skal tilmelding rettes til kasserer Per Thomsen, email: groensund@stofanet.dk inden 5. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce