cookie-og-privatlivspolitik
Hos Shell kan du spare 41 øre pr. liter i to måneder med et Shell Privat  Card.
Hos Shell kan du spare 41 øre pr. liter i to måneder med et Shell Privat Card.
Foto: Shell

Nordfalsters avis

Benzinkort giver rabat

Hvis du får et benzinkort til Shell, kan du på Shelltanken i Øster Kippinge tanke på bilen med 41 øre i rabat pr. liter frem til 2. marts.
16. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvis du ønsker at få et Shell Benzinkort - Shell Card Privat - så kan du spare intet mindre end 41 øre pr. liter brændstof, du tanker på bilen hos Shell i Øster Kippinge frem til 2. marts.


En ekstra indsats

Med nytårskampagnen, der blev skudt i gang over hele landet 6. januar, gør Shell en ekstra indsats for at få endnu flere lokale bilister med i en af Danmarks bedste "kortklubber": Shell Card Privat.

- Vi synes, at det er på sin plads at strække nytårsfesten lidt ind i det nye år. Derfor hæver vi rabatten på brændstof for alle bilister, der tegner et nyt Shell Card Privat til 41 øre pr. liter brændstof. Der er således en god slat penge at spare på brændstofbudgettet, når bilisterne bestiller et kort i januar og bruger deres nye brændstofkort her på stationen eller for den sags skyld på Shellstationer i resten af landet, siger ejeren af Shelltanken i Øster Kippinge, Søren Kjep Hansen.

Shell Card Privat kan bestilles online via shell.dk/shellprivatcard. Det er gratis at bestille kortet, og det er så viseligt indrettet, at det også kan bruges til betaling ved Øresundsbroen og til Storebæltsbroen. Endelig kan Shell Card Private bruges til køb af bilplejeprodukter såsom olie, springlervæske og kaffe, mad og snaks til bilturen. På den brugerprofil, der følger med et Shell benzinkort, er det let at følge forbruget, så den enkelte forbruger altid har tjek på det.


Også til superbrændstof

- Kampagnetilbuddet frem til 2. marts omfatter både Shell FuelSave og Shell V-Power brændstof, og når velkomsttilbuddet udløber, er der stadigvæk penge at spare med et Shell Card Privat, fastslår Søren Kjep Hansen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE