cookie-og-privatlivspolitik
Lene Holse - ny formand for Nørre Alslev Aktivitetsgruppe, der skal stå for aktiviteter i midtbyen.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Bestyrelse smøger ærmerne op

Ny bestyrelse i Nørre Alslev Aktivitetsgruppe har flere nye aktiviteter på bedding, men lige nu er det sommerfesten, der planlægges.
31. maj 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Nørre Alslev Aktivitetsgruppe har fået ny formand og to nye bestyrelsesmedlemmer. Ny formand er Lene Holse, Spice Surprice. Hun var før menigt bestyrelsesmedlem, og nye bestyrelsesmedlemmer er Mie og Rasmus Rasmussen. Herudover består bestyrelsen af Helle Jensen, City Klip, der er ny næstformand og Martin Rydahl, SuperBrugsen, som beklæder posten som sekretær.

Lene Holse beklager, at posterne som suppleanter for bestyrelsesmedlemmerne er vakante, fordi det her og nu ikke har været muligt at besætte dem.


Sommerfest 21. juni

På formandsposten afløser Lene Holse Maria Jensen, Nørre Alslev Isenkram, der sammen med manden, Bo, mener, at de har aftjent deres værnepligt i gruppen.

- Lige nu ver vi ved at planlægge sommerfesten 21. juni på Torvet fra klokken 12-21. Vi er også ved at skaffe noget god musik, og der vil i lighed med sidste år blive god mad fra SuperBrugsen, siger Lene Holse.

Bestyrelsen kunne godt tænke sig, at få fødevareproducenter, kunsthåndværkere og nogle med hobby og patchwork til at medvirke med boder for at skabe aktivitet, og de der har lyst til at deltage, er velkommen til at kontakte bestyrelsen.

- Guldborgsund Kommune har givet os lov til at bruge smøgen hen til Torvet og den store parkeringsplads til arrangementet, og vi venter, at Lollands Bank igen vil medvirke med en hoppeborg, siger Lene Holse.

Bestyrelsen har endvidere planer om at lave en månedlig markedsdag i Nørre Alslev i lighed med den i for eksempel Maribo og Stege.

- Det kunne være spændende, hvis vi kunne få en markedsdag op at stå i Nørre Alslev, og vi har også talt om, at det kunne være spændende at lave et påskemarked, siger Lene Holse, der gerne modtager gode ideer til aktiviteter til gavn for Midtbyen.


Giv en hånd med

- Hvis nogle små foreninger eller privatpersoner har lyst til at give en hånd med ved vores aktiviteter, så er de velkomne. Det kan nemlig være problematisk for de af os, der er alene i forretningen at lukke for at udføre opgaver. De, der kunne tænke sig at medvirke, bliver ikke bundet mere til opgaverne end fra gang til gang, og det ville være fint, hvis nogle kunne tænke sig at medvirke, siger Lene Holse.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE