cookie-og-privatlivspolitik
Jette Christensen ses her ved glasvæggen ind til kølerummet, hvor udvalget af afskårne blomster vil blive opbevaret, og en automatisk dør giver kunder adgang til.
Jette Christensen ses her ved glasvæggen ind til kølerummet, hvor udvalget af afskårne blomster vil blive opbevaret, og en automatisk dør giver kunder adgang til.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Blomster rykker ind

Efter Guldborgsund Blomsters overtagelse af Spice Surprise i Nørre Alslev udvides vareudvalget fra åbningen i dag med blomster.
30. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Når Guldborgsund Blomster, der har overtaget Spice Surprise i Nørre Alslev, i dag slår dørene op, så er varesortimentet øget med blomster, der matcher brugskunst, kaffe, te, øl og vin fortrinligt.

Hvor der før var cafe, er der nu kølerum til afskårne blomster.

- Potteplanter vil blive udstillet i den øvrige del af forretningen, siger Jette Christensen, Guldborgsund Blomster. Sideløbende driver hun sin blomsterforretning i Nykøbing, og fem fastansatte kvinder vil på skift betjene kunderne i butikken i Nørre Alslev, og hun vil selv pendle mellem de to forretninger

Åbningen i nye rammer markeres med nogle gode tilbud på krysantemum til 20 og 29 kroner, lyng i potter til 15 og 25 kroner, orkideer til 79 kroner og afskårne blomster til 40 kroner for 10 styk.

Butikken i Nørre Alslev vil holde åbent tirsdag-fredag klokken 10-17 og lørdag 9-13. Søndag og mandag holdes lukket.

- Det er helt givet, at overtagelse af Spice Surprise i Langgade vil give flere strøgkunder, end vi havde på den tidligere placering i plantecentret, siger Jette Christensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE