cookie-og-privatlivspolitik
Christina og Niels Sørensen slutter sæsonen i Blomstercentret i Nørre Alslev 15. juni, men har ikke haft så godt et salg i maj på grund af, at det ikke var havevejr.
Christina og Niels Sørensen slutter sæsonen i Blomstercentret i Nørre Alslev 15. juni, men har ikke haft så godt et salg i maj på grund af, at det ikke var havevejr.

Nordfalsters avis

Blomstercentret sæsonlukker

Blomstercentret i Nørre Alslev, der har åbent tre måneder om året, slutter forårssæsonen her med udvalg før lukning 15. juni.
13. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Blomstercentret på Spejdervænget i Nørre Alslev, der kører med sæsonåbning, slutter forårs- og sommersæsonen her 15. juni og sælger i den anledning ud af udvalgte varegrupper til fordelagtige priser.

Resten af varelageret, der ikke sælges ved den lejlighed, tager Christina og Niels Sørensen med til deres anden forretning, Blomstercentret i Nykøbing, som i modsætning til den i Nørre Alslev er en helårsforretning.

Guldborgsund Blomster, der ejes af Jette Christensen, som lejer sig ind hos Blomstercentret i Nørre Alslev, er derimod en helårsforretning, der kører hele året og således fortsætter med at holde åbent, efter Blomstercentrets sæsonlukning.


Mindre salg i maj

- I de tre måneder, vi har sæsonåbent i Nørre Alslev, henter vi cirka halvdelen af vores omsætning, svarende til præcist 46 procent, men afsætningen af blomster til krukker og buske og træer til haven i maj har ikke været godt på grund af dårligt vejr. Vi håber derfor på et bedre salg op til sæsonlukningen 15. juni. I vores branche er salget meget vejrafhængigt, fastslår Niels Sørensen, der sætter sin lid til et bedre salg end i maj.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce