cookie-og-privatlivspolitik
Fra åbningen 1. oktober ses Lonnie Jørgensen (til venstre), Christina Secher, Annelise Zabell og Jette Christensen.
Fra åbningen 1. oktober ses Lonnie Jørgensen (til venstre), Christina Secher, Annelise Zabell og Jette Christensen.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Blomsterforretning i nyt koncept

1. oktober blev dørene slået op til Spice Surprice i Langgade i Nørre Alslev, der nu er slået sammen med Guldborgsund Blomster.
09. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Der var blevet arbejdet hårdt lørdag, søndag og mandag. Tirsdag 1. oktober slog Jette Christensen så dørene op til sin nye butik i Spice Surprice i Langgade i Nørre Alslev, der er blevet udvidet med varesortimentet fra Guldborgsund Blomster.

- Jeg har groft sagt sat varelageret fra Spice Surprice og blomsterforretningen sammen til én forretning, og jeg synes, det er helt godt, siger Jette Christensen, der indtil nu har haft blomsterforretning i Plantecentret i Nørre Alslev, og sideløbende driver Guldborgsund Blomster i Nykøbing.

- Jeg tror, at det bliver godt med de to forskellige varegrupper sammen, men jeg skal til at lære lidt om kaffe og te, som jeg har overtaget fra Spice Surprice, fastslår Jette Christensen.

Ved åbningen blev der budt på tapas, og Jette Christensen havde nogle gode tilbud på blomsterbuketter med 5-10 styk for kun 40 kroner, så længe lageret rakte.

- Vi får efter behov leveret blomster to-fire gange ugentligt fra Holland, siger Jette Christensen, der i den nye butik har fået indrettet et kølerum med glasvægge til afskårne blomster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE