cookie-og-privatlivspolitik
Børn er allerede i gang med at skære ansigter til Halloween i SuperBrugsen, og mon ikke, nogle kommer til at se ud som disse?
Børn er allerede i gang med at skære ansigter til Halloween i SuperBrugsen, og mon ikke, nogle kommer til at se ud som disse?
Foto: Arkiv

Nordfalsters avis

Børn skærer ansigter

Børn i Møllegården og to skoleklasser på Nordfalster skærer græskaransigter ud til Halloween i SuperBrugsen i Nørre Alslev torsdag 31. oktober.
30. oktober 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Børn i Børnehuset Møllegården i Nørre Alslev og to skoleklasser på henholdsvis Nørre Alslev Skole og Nørre Vedby Skole er i øjeblikket ved at skære ansigter ud af 70 græskar til en festlig markering af Halloween i SuperBrugsen i Nørre Alslev torsdag 31. oktober.

- Skolebørnene hentede først deres græskar i mandags, mens børnene i Børnehuset Møllegården fik dem i sidste uge, fortæller uddeler Martin Rydahl, SuperBrugsen i Nørre Alslev, der har sponseret græskarrene til Halloween-arrangementet.

- Lyset i forretningen vil blive slukket fra 16.30-18.30, og lysene i græskarrene vil blive tændt. Mange børn vil møde op udklædte, og i forløbet vil butiksbestyrelsen med bestyrelsesformand Ane Riise-Knudsen i spidsen dele slikposer ud til børnene, og vi byder samtidig på nogle vilde tilbud i butikken. Sidste år var Halloween en kæmpe succes i butikken. Der har nok deltaget i alt 150 børn og voksne, og butiksbestyrelsen delte i alt120 slikposer, ud siger Martin Rydahl, der ser frem til arrangementet, og med det formål at gøre det så festligt som vel muligt, vil personaler i SuperBrugsen også være udklædt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE