cookie-og-privatlivspolitik
Trio Celtic - Hanne Ejlersen og Ole Hejlskov - lægger ud med et varieret underholdningsprogram  4. oktober.
Trio Celtic - Hanne Ejlersen og Ole Hejlskov - lægger ud med et varieret underholdningsprogram 4. oktober.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Bøttecafeen byder på musikalsk cocktail

Amatørscenen Mælkebøtten i Stubbekøbing lægger ud med musikalsk cocktail i efterårets Bøttecafe 4. oktober.
18. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Amatørscenen Mælkebøtten i Stubbekøbing indbyder til musikalsk cocktail 4. oktober med Trio Celtic, bestående af Hanne Ejlersen og Ole Hejlskov. Trioen vil levere et mix af stemningsfulde melodier fra 1950-erne, jazz og melodier, som publikum er velkommen til at synge med på.

Næste Bøttecafe går over scenen 8. og 9. november, og her leveres underholdningen af amatørscenens egne aktører. Temaet er Kim Larsen.

- Syv aktører medvirker, og fordi Kim Larsen efter sin bortgang er blevet hyldet andre steder, har vi ventet med vores hyldest til ham med hans sange fra starten i 1971 til den sidste udgivelse i 2019, siger Birte Hansen, Mælkebøtten.

Sæsonens sidste Bøttecafe er datosat til 10. januar.

Amatørscenen har plads til 60 tilhørere pr. forestilling. Der indledes 18.30 med spisning, og underholdningen indledes klokken 20, og med en indlagt pause står den på indtil klokken 22.

Annonce

Billetprisen inklusiv spisning er 225 kroner for ikke-medlemmer og 200 kroner for medlemmer.

Uden deltagelse i spisningen er billetprisen 125 kroner. Medlemskab af amatørscenen til 200 kroner kan tegnes ved indgangen, hvilket reducerer billetprisen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE