cookie-og-privatlivspolitik
ØEBK er nu i stand til at tilbyde flere interesserede muligheder for at spille bordtennis.
ØEBK er nu i stand til at tilbyde flere interesserede muligheder for at spille bordtennis.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Bordtennis - nyt tilbud

Med hjælp fra DGI's foreningspulje kan ØEBK nu tilbyde bordtennis som en ny aktivitet i foreningen.
13. december 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Efter at Eskilstruphallen og badmintonklubben, ØEBK, i slutningen af sidste sæson tilbød interesserede et bordtennisbord på en motionsbane, er parterne med hjælp fra DIF/DGI´s foreningspulje på 25.000 kroner nu i stand til at tilbyde flere bordpladser til interesserede bordtennisspillere. Tilskuddet har nemlig gjort det muligt at købe flere bordtennisborde, bat, bolde og tællertavler, så der er mulighed for yderligere udvikling af klubben.

I første omgang tilbydes bordtennis på motionsplan onsdag mellem klokken 20 og 21, og leje af bord skal aftales med Tina Jensen på telefon 2330 6552.

- Vi søger interesserede, som gerne vil være med til at udvikle klubben yderligere på både ungdoms-, senior- og ældreplan, siger formanden Peter Stryg, der kan kontaktes på telefon 5121 5597.

Lørdag 14. december går ØEBK klokken 10-13 i luften med et badminton- og bordtennis-arrangement for alle interesserede. Alle, som kunne tænke sig at spille eller prøve de to discipliner med henholdsvis ketcher og bat, er velkomne, og klubben håber at se mange interesserede til arrangementet.

Badmintonklubben er inde i en god udvikling, hvor især ungdomsafdelingen blomstrer med 40 spillere og en masse energi. Den positive udvikling og det øgede medlemstal skal tilskrives det store stykke arbejde, som ungdomsformanden har lagt i samråd med udvalget og dygtige trænere.

Peter Stryg oplyser endvidere, at badmintonklubben søger frivillige kræfter, som gerne vil give klubben en hånd med i arbejdet i bestyrelsen, udvalg eller har lyst til at hjælpe til ved den årlige halfest eller noget helt andet.

- Dette er nødvendigt, hvis klubben fremadrettet skal kunne udvikle, tilbyde og udbyde de aktiviteter, som vi er i stand til i dag, mener formanden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE