cookie-og-privatlivspolitik
Charlotte Matthiesen brød ud i glædesrus under den succesfulde åbning af hendes og manden, Torbens Galleri Matthies i Sdr. Alslev
Charlotte Matthiesen brød ud i glædesrus under den succesfulde åbning af hendes og manden, Torbens Galleri Matthies i Sdr. Alslev
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Bragende galleri-åbning

Over 200 gæster lagde vejen forbi, da Galleri Matthies i Sdr. Alslev slog dørene op lørdag 22. juni.
08. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Et brag af en åbningsfest blev det til for Charlotte og Torben Matthiesen, da parret lørdag 22. juni slog dørene op til Galleri Matthies. Besøgende havde mulighed for at erfare, hvad konceptet kunst og økologi indebærer.

Gæsterne kunne skue kunst af Charlotte Matthiesen og de faste udstillere, Finnermann og Lis Ekman. Samtidig blev haven, ærtemarkerne, krammetræet, taknemmelighedsbænken og Den storslåede Labyrint besøgt.

Mange af gæsterne nød stedet det meste af dagen, og klokken 13 malede kunstnerfællesskabet på gårdens port til god musik, mens gæster fulgte med fra gårdspladsen med tilråb og opmuntring. Enkelte gæster deltog også med penselstrøg. Der blev serveret vin med galleriets malerier på flaskerne, og der blev givet smagsprøver på økologisk hjemmebryg, som er under udvikling af Torben Matthiesen og et bryggerlav, der holder til på Hjertegården.

Parrets daglige arbejdsplads - Gundslevholm Idrætsefterskole - kastede også glans over dagen, idet lærer Thomas Borggaard deltog sammen med elever.

- Det gik over al forventning, og vi er høje af glæde over den fine modtagelse.

Galleriet holder åbent torsdag 19-21, fredag 14-17 og lørdag-søndag 11-17.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE