cookie-og-privatlivspolitik
Nordfalster Lokalmarked har fået mange nye kunder, og sikkerhedskontoen er ved at nå målet: 100.000 kroner.
Nordfalster Lokalmarked har fået mange nye kunder, og sikkerhedskontoen er ved at nå målet: 100.000 kroner.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Broen giver nye kunder

Ønsket om en større kredit i Nordfalster Lokalmarked er godt på vej til at nå i mål.
26. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Med en placering tæt på byggepladsen til den nye Storstrømsbro har Nordfalster Lokalmarked i Orehoved fået mange nye kunder fra byggepladsen.

- Endelig sker så det, der har betydning for vores lokale butik, at mange nye kunder kommer her for at handle, siger Vibeke Hellmann, PR-ansvarlig for lokalmarkedet.

Butikken bliver bedre og bedre, men økonomien er en udfordring, fordi der skal være en sund balance mellem vareudvalget og kundernes indkøbsmønstre.

- Det har været nødvendigt at få en kassekredit, som giver luft i likviditeten. Butikken skulle skaffe sikkerhed for at opnå en større kredit. Det er stort set lykkedes, idet vi næsten er i mål med sikkerhedskonto på 92.000 mod målet 100.000 kroner, hvilket nu giver butikken en langt mere realistisk kassekredit. Vi glæder os derfor over den store opbakning, siger Vibeke Hellmann.

Nordfalster Lokalmarked afvikler generalforsamling 29. april klokken 19 på Restaurant Falstria. Der vil ske en udskiftning i bestyrelsen, idet formand Rothe Clemmensen vil trække sig. Herudover er bestyrelsesmedlemmer på valg. Før generalforsamlingen er der mulighed for at spise dagens ret sammen klokken 18 ved bestilling direkte til Falstria.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE