cookie-og-privatlivspolitik
Claus Lind har suppleret forretningen med belysning.
Claus Lind har suppleret forretningen med belysning.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Butik inde i god udvikling

- Jeg er overrasket over den gode opbakning, jeg har fået til butik og el-afdeling, siger Claus Lind, der for et år siden overtog el-forretning i Nørre Alslev.
06. september 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

- Der er taget godt imod mig med både detailforretningen og el-afdelingen, siger Claus Lind, Lind, Electric A/S, Kæpgårdsvej i Nørre Alslev. 1. juli var det år siden, han overtog forretningen efter Erik Rubæk, som valgte at gå på efterløn.

- Jeg er overrasket over opbakningen til forretningen, men fordi jeg er medlem af Elsalg, der køber stort ind, kan jeg være med på prisen. Jeg tror også, at mange har øje for, at hvis de ikke støtter op om os, så vil vi på sigt ikke være her længere, siger Claus Lind, der overtog elforretningen med en montør. Han har herudover ansat to nye montører og har også en ansat til kontor og forretning.

- Vi har meget el-arbejde i om- og tilbygninger, samt nybygninger, ligesom vi installerer nye hårde hvidevarer og tager brugte med retur. Vi udfører også lidt elarbejde i Nykøbing og begrænser os til Falster med Bogø som en del af lokalområdet, siger Claus Lind, der før han overtog elforretningen i Nørre Alslev, var elmester på sukkerfabrikken i Nykøbing.

- Jeg har kun positivt at sige om forretningen, idet jeg overtog en sund forretning, der er inde i en god uvikling, siger Claus Lind.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

SENESTE NYT

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE