cookie-og-privatlivspolitik
Siddepladser til 200 ved bordene på festpladsen var stort set fyldt op konstant indtil ud på aftenen.

2

Billeder

Siddepladser til 200 ved bordene på festpladsen var stort set fyldt op konstant indtil ud på aftenen.
Foto: Alice M. Olsen

Nordfalsters avis

Byfest rykkede mere end ventet

Byfesten i Nørre Alslev fik et super forløb med langt flere besøgende end ventet, og det er helt givet, at der kommer en byfest igen i 2020.
19. juli 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Super fedt.

Nørre Alslev Aktivitetsgruppe er ikke det mindste i tvivl, når en etiket sættes på byfesten i Nørre Alslev fredag 21. juni.


270 menuer solgt

- Der var flere besøgende end ved byfesten året før. Det baserer vi blandt andet på, at SuperBrugsen solgte 270 menuer mod 220 i 2018, og derudover var der langt flere mennesker igennem, som blot kiggede på og lyttede til musikken, først af Flemming Walther og om aftenen af Rock 2 Night, der begge spillede rigtig god musik. Vi havde stillet bænke og borde op til 200, og de var i det store og hele besat fra klokken 14 til 21, siger Lene Holse, formand for aktivitetsgruppen.


50.000 til Luna

- Vi havde deltagelse af 19 stande, og stadeholderne var godt tilfredse. Jeg talte blandt andet med en, der solgte smykker, og som var var godt tilfreds. Lions Club Helenerne havde travlt med at sælge friskbagte pandekager og kaffe, og det er fantastisk, at de har lyst til at gøre så stor en indsats. Men takket være den og Lions Clubs arbejde, så kunne der til Bo Daugaard, LUNA, overrækkes en check på 50.000 kroner til realisering af bevægelsesparken i Nørre Alslev. Checkoverrækkelsen blev på den måde en del af arrangementet, der var begunstiget af godt vejr, som medvirkede til, at arrangementet blev godt, og alle medvirkende var glade og tilfredse.

Aktivitetsgruppens medlemmer er bevidste om, at byfesten i den form, som den havde i år, er udtryk for den indsats, som de fem bestyrelsesmedlemmerne kan præstere.

- Hvis festen skal udbygges, så er det nødvendigt med nogle frivillige kræfter, der vil påtage sig forskellige opgaver. Hvis nogen i Nørre Alslev og omegn har lyst til det, så er de velkommen til at rette henvendelse til et af bestyrelsesmedlemmerne, siger Lene Holse.


Måske streetfodbold

Aktivitetsgruppen evaluerede i sidste uge byfesten. I skrivende stund er resultatet ukendt. Kendt er det derimod, at aktivitetsgruppen overvejer streetfodbold i september med involvering af lokale foreninger. Julearrangementet på torvet vil ingen komme til at kigge forgæves efter, men aktivitetsgruppen har planer om at udvide arrangementet, så det ikke overstås på fem minutter med tænding af juletræet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce