cookie-og-privatlivspolitik
Ronnie Strate er en del af teamet fra CS-Vagt, der kontrollerer ind- og udkørsel.
Ronnie Strate er en del af teamet fra CS-Vagt, der kontrollerer ind- og udkørsel.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

CS-vagt satser på Femern

CS-Vagt, Maribo, der passer på brobyggepladserne på Nordfalster og Masnedø, håber, at virksomheden kan bruge erfaringerne til andre store anlægsprojekter.
20. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

- Det er en vigtig opgave at have frem imod Femern Bæltprojektet.

Sådan siger direktør i CS-Vagt Claus Stechnik, der ikke lægger skjul på betydningen af at have vagtentreprisen på brobyggepladserne på henholdsvis Nordfalster og Masnedø. En opgave, som de har helt indtil broen står færdig i 2023.

- Vi er oppe på otte-ti mand plus to til at styre tingene på brobyggepladserne, der arbejder i toholdskift, men antallet af medarbejdere udvikler sig i takt med brobyggerietg. Vores opgave er at få brobyggepladsen til at fungere, og hvis arbejdet her opgraderes til døgndrift, så vil vores indsats også ændre sig, siger Claus Stechnik, der stiftede CS-Vagt, som er ISO 9001-certificeret.

- Vi får gode lærepenge på brobyggepladserne, og vi er i gang med at netværke til Femernforbindelsen. Faktisk har vi Femern A/S som kunde med hensyn til lokationer i Rødbyhavn, siger Claus Stechnik, der blandt andet også havde vagten på byggepladsen til Storstrøm Fængsel.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE