cookie-og-privatlivspolitik
Sonja Lillesø Olsen og Benny Hansen - nye værter på Cafe Fryd med nyt koncept.
Sonja Lillesø Olsen og Benny Hansen - nye værter på Cafe Fryd med nyt koncept.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Cafe Fryd åbner med nyt værtspar

Nyt værtspar slår dørene op 18. april med dansk mad på menuen.
12. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Cafe Fryd i Stubbekøbing - tidligere Havnekiosken - har fået nye værter: Sonja Lillesø Olsen og Benny Hansen. Hun forpagter cafeen af ejeren, Lars Jørgensen.

- Vi åbner skærtorsdag 18. april. På menukortet står dansk mad med dagens ret og dagens fisk om aftenen, og smørrebrød, håndmadder og italienske- tapas til frokost, siger Sonja Lillesø Olsen, der er uddannet køkkenleder på Vemmetofte Kloster, men har jobbet som sosuassistent på Fanefjordcentret på Møn og således er god til at lave mad. Det samme gælder for kæresten.

- Jeg nægter at lave pommes frites, siger Sonja Lillesø Olsen, der også har erfaring som tjener, men i øvrigt ansætter en tjener til servering.

- Vi vil satse meget på turister. Der skal gøres noget godt for Stubbekøbing, og vi er ikke i tvivl om, at vi vil få en god cafe, og stedet bliver godt, siger Sonja Lillesø Olsen, der har truffet aftale med Liv & Job i Stubbekøbing om at få unge herfra i praktik til opgaver i cafeen, som de kan udføre.

- Unge i Liv & Job har det svært, og sideløbende med at lægge energi i at drive cafeen, vil jeg gene gøre noget godt for mine medmennesker, siger Sonja Lillesø Olsen, der vil sætte borde op ude foran og om sommeren holde åbent fra 8-22 og om vinteren fra 11-21.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce