cookie-og-privatlivspolitik
Torben Kepp Jensen, Søllested Maskinforretning, der her poserer foran en kombisåmaskine, er ny forhandler af Case IH på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland.
Torben Kepp Jensen, Søllested Maskinforretning, der her poserer foran en kombisåmaskine, er ny forhandler af Case IH på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland.
Foto: Henning Kørvel

Nordfalsters avis

Case IH har fået ny forhandler

Søllested Maskinforretning A/S har mistet forhandlingen af John Deere og bliver i stedet for ny forhandler af Case IH på Lolland.-Falster, Møn og Sydsjælland.
30. august 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Søllested Maskinforretning A/S har mistet sin mangeårige forhandling af John Deeres velkendte produkter, hvilket vil sige traktorer og landbrugsmaskiner, og er i stedet for blevet ny forhandler af Case IH på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland.


Det rigtige valg

- Vi glæder os meget til det nyetablerede samarbejde med Case IH, der er en af de ledende maskinproducenter i landbrugssektoren i verden, og vi tror på, at det er det helt rigtige valg, og den optimale løsning for, at vi som maskinforretning fortsat bliver i stand til at levere en service af høj kvalitet og sælge de allerbedste maskiner til vores kunder på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, siger Torben Kepp Jensen, ejer og leder af Søllested Maskinforretning A/S.

- Vores kunder og medarbejdere har bakket op i forløbet og har demonstreret en stor interesse for Søllested Maskinforretning, og hvad der skulle ske på forhandlersiden i fremtiden, hvilket jeg er yderst taknemmelig for, da det har været en turbulent tid, som forretningen har været igennem før omstillingen til Case IH, fortsætter han.

- Vi er utrolig glade for at byde Søllested Maskinforretning velkommen i Case IH-familien. Vi har stor tiltro til, at det er det helt rigtige for både Case IH, Søllested Maskinforretning A/S, og ikke mindst for vores kunder, siger Business Director Marcus Ågren.

- Søllested Maskinforretning har gennem en menneskealder solgt traktorer og landbrugsmaskiner fra John Deere med stor succes, og firmaet har således god kontakt til kunderne, som er de professionelle landbrug på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland.

Hidtil har salget af CNH's landbrugsbrands været varetaget af samme forhandler på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland.


Stærk forhandler

- Med muligheden for at få en stærk forhandler i Søllested Maskinforretning A/S kan vi efterleve den globale strategi om at komme væk fra dual-brand forhandlere i Danmark, siger Jan Guldberg, Network Development Manager hos Case IH.

Med aftalen med Søllested Maskinforretning får Case IH nu to salgs- og servicelokationer på Lolland-Falster mod tidligere kun ét serviceværksted.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE