cookie-og-privatlivspolitik
Clearwood County Country Band gæster Dagligstuen i Maglebrænde 21. marts.
Clearwood County Country Band gæster Dagligstuen i Maglebrænde 21. marts.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Country i Maglebrænde

Find cowboyhatten frem. Clearwood County Country Band gæster Dagligstuen i Maglebrænde Gl. Skole torsdag 21. marts klokken 19.30.
02. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Clearwood County Country Band svinger cowboystøvlerne og byder til dans, når bandet besøger Dagligstuen i Maglebrænde Gl. Skole torsdag 21. marts klokken 19.30.

Bandet består af tre musikere: Mrs Clearwood - Anna Aagaard, Cousin Clearwood og Big Daddy Clearwood, henholdsvis brødrene Frey og Talon Thyrré Klarskov.

Ideen om et old-school contry band opstod i en snak om, hvordan det ville være gået brødrenes oldeforældre, hvis de var udvandret til staterne.

Mrs. Clearwood svinger fiolen og synger blandt andet Loretta Lyn og Patsy Cline - to amerikanske countrysangerinder, som har givet inspiration til sange om dagligdags bekymringer.

De tre musikere spiller hovedsagelig sange fra 1940'erne og op til 1970'erne - vemodige sange, som giver anledning til at fælde tårer ned i sin øl og sange, som publikum klapper i takt med.

- Vi glæder os til at få besøg af Clearwood County Country Band, som tilhører en helt ny bølge af folkemusikere, som blander dansk folkemusik med amerikansk country, siger Peter Abrahamsen, vært for Dagligstuekoncerter i Maglebrænde Gl. Skole.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce