cookie-og-privatlivspolitik
Ida, der er en markant turistattraktion, gøres klar til den kommende sejlsæson.
Ida, der er en markant turistattraktion, gøres klar til den kommende sejlsæson.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Den lille turisme skal styrkes

Guldborgsund Kommune har ansat en "oplevelseskonsulent", der skal være med til at styrke den lille turisme på Falster.
29. april 2019 kl. 07:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Til at styrke og understøtte den lille turisme har Guldborgsund Kommune ansat Rune McDonald, der har en lang baggrund som eventkoordinator, instruktør og projektleder. Han skal være drivkraft i samarbejdet med lokale aktører.

Med ansættelsen ønsker Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget at flytte fokus fra omsætning og markedsføring, som Visit Lolland-Falster arbejder med, til i højere grad at være understøttende af foreninger og det frivillige foreningsliv. Han bliver således en "oplevelseskonsulent", fordi det netop handler om i fællesskab at skabe de gode oplevelser, der gør området attraktivt at besøge.

Guldborgsund Kommune har tidligere afviklet dialogmøder for turistaktører. Det er der behov for igen, så man i fællesskab med dem kan sætte retning for fremtidens gode og autentiske oplevelser i området. 30. april inviterer Guldborgsund Kommune således til workshop efter fyraften.

- Med workshoppen ønsker vi at invitere lokale aktører til en ny start, hvor vi sammen lader os inspirere af den gode energi og de mange aktiviteter, der allerede findes i området. Sammen vil vi styrke og udvikle vores skønne områdes kvaliteter, så endnu flere får lyst til at besøge kommunen og få en god oplevelse, siger Rune McDonald.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE