cookie-og-privatlivspolitik
Bagved Bjarne Bell og Pernille Gundersen ses nogle af værkerne fra Zoom Art.
Bagved Bjarne Bell og Pernille Gundersen ses nogle af værkerne fra Zoom Art.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Det gode Liv på Falstria

Zoom Art fortsætter med aktiviteter og arrangementer, og det næste store arrangement afvikler kunstnergruppen på Restaurant Falstria 13. marts.
22. februar 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Kunstnergruppen Zoom Art fortsætter med sine aktiviteter og arrangementer i 2019. Med det altid aktuelle tema - Det gode liv - finder det næste Zoom-arrangement sted på restaurant Falstria 13. marts.

Det gode liv er en totaloplevelse med gastronomiske, poetiske, musikalske, fotografiske og maleriske indtryk, garneret med story telling. De enkelte kunstneres værker knytter et for et sig inspirerende til hinanden som tematiske perler på en snor, så der dannes en buket af kulturel sanselighed, som bindes sammen af det fælles tema.

Zoom Art står med skiftende besætninger for kultutrelle totaloplevelser med en tegneserie med Nykøbing som kulisse som den seneste af slagsen, som kan opleves på Cafe Snik Snak i Store Kirkestræde 10 i Nykøbing frem til 13. april. Tegneserien er udført af multikunstneren Bjarne Bell, der ved andre Zoom-arrangementer står for at at skrive tekst og musik til de popnumre, som tager udgangspunkt i andre Zoom Art-kunstneres billedkunst. Ved ferniseringen først i januar kunne deltagerne opleve Pernille Gundersens farvestrålende værker med stemninger fra forskellige lokationer i Nykøbing.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce