cookie-og-privatlivspolitik
Her et glimt fra et e-sportsstævne i Maribo. I marts binder NAB an med e-sport.
Her et glimt fra et e-sportsstævne i Maribo. I marts binder NAB an med e-sport.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

E-sportsstævne kalder

NAB er vært ved et e-sportsstævne - Lan - for børn i alderen fra 10-17 år i dagene fra 20.-22. marts.
30. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Børn på 10-17 år på Nordfalster, der er tændt på computerspil, får nu mulighed for at udfolde sig, når Nørre Alslev Boldklub - NAB - blænder op for sit Lan-arrangement på Nørre Alslev Skole i dagene fra 20.-22. marts, suppleret med fysiske aktiviteter i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter.

Arrangementet indledes om fredagen klokken 15 og afsluttes om søndagen 12.30. Under arrangementet, hvor der er plads til 50 børn, overnatter de på skolen, siger Pernille Alexandersen.

Der spilles forskellige games, blandt andet Forth Night og Fifa, og i Lan-arrangementet indlægges der forskellige turneringer med præmier til de bedste spillere.

Deltagelse koster 250 kroner inkluderet mad og en Nab Lan-trøje. Deltagerne skal medbringe deres egen computer eller playstation. De, der ikke har egen computer med, kan få en pc stillet til rådighed, som arrangøren låner hos ungdomsskolen.

- Det er første gang, NAB afvikler et arrangement af denne art. Vi skal være med på e-sport, og vi håber lidt på, at det inspirerer til, at e-sport implementeres i NAB, men der er ikke truffet beslutning om det, fastslår Pernille Alexandersen.

Annonce

Tilmelding på email: nablanparty@yahoo.com senest 1. marts.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE