cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra en tidligere uddeling af kultur- og fritidspriser på Nykøbing F. Teater.
Glimt fra en tidligere uddeling af kultur- og fritidspriser på Nykøbing F. Teater.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Nordfalsters avis

Efterlyser kandidater til prisfest

Hos idrætsforeninger indkalder Guldborgsund Kommune nu information om mestre, som ønskes hædret ved den årlige Prisfest på Nykøbing F. Teater 27. september.
23. juni 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvis din forening har mestre, der skal hædres, så er det tid til at indsende oplysninger og dokumentation for det til Guldborgsund Kommune på email: losv@guldborgsund.dk.

Hædringen, der forestås af Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget og Folkeoplysningsudvalget, foregår 27. september på Nykøbing F. Teater på samme måde som de foregående år, idet medaljevindere, modtager af Kulturprisen og modtagere af de fire Fritidspriser hædres ved det fælles arrangement, Prisfest 2019.

Disse mesterskaber er berettiget til hædring: Danmarksmester/landsmesterskab, guldmedalje. Nordisk mester, guld, sølv og bronzemedalje. Europamester, guld, sølv- og bronzemedalje. Verdensmester, guld, sølv- og bronzemedalje. Olympisk medalje, guld, sølv- og bronzemedalje.

Fristen for at indsende indstillinger til de fire fritidspriser og Kulturprisen er 7. august, og indstillinger skal sendes til: borgerogbranding@guldborgsund.dk.

Prisfesten er et åbent arrangement. Alle interesserede har således mulighed for at deltage i festen, der indledes klokken 19.

De fire fritidspriser, der uddeles, er Årets ildsjæl, Årets idrætspræstation, Årets forening og Årets fund.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE