cookie-og-privatlivspolitik
Eskilstrup Skole vandt kredsmesterskabet i skolehåndbold, og næste destination er danmarksmesteerskabet.
Eskilstrup Skole vandt kredsmesterskabet i skolehåndbold, og næste destination er danmarksmesteerskabet.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Elever til DM i håndbold

Eskilstrup skole vandt i november kredsmesterskabet i skolehåndbold for 8. klasser, og nu skal eleverne dyste i DM mod skoler fra hele landet.
23. januar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Eskilstrup Skole, der i november vandt kredsmesterskabet i skolehåndbold for 8. klasser, skal kæmpe mod skoler fra hele landet ved DM i Sønderborg 28.-30. januar.

14 drengehold og 12 pigehold fra hele landet deltager i dysten om guld-, sølv- og bronzemedaljer. Stævnet er desuden en god lejlighed til at arbejde med en række faglige mål i idrætsfaget.

- Eleverne får i en kampsituation som her oplevelsen af at gå i dybden med håndboldens facetter og yde deres bedste. Vi oplever, at stævnet giver eleverne mod på mere, siger stævnekoordinator Christian Pedersen, Dansk Skoleidræt.

Deltagelse på et hold kræver evnen til at indgå i og have medansvar for et fællesskab, hvor hver eneste spiller har en uundværlig rolle.

- DM er en oplevelse for livet fyldt med begejstring og lyst til at gøre sit bedste samtidig med, at det giver et ordentligt boost til trivslen.

Annonce

- Fairplay har altid været et vigtigt element ved DM. Derfor uddeler Dansk Skoleidræt Fair Play-pokaler til det pige- og drengehold, der har udmærket sig mest positivt ved at spille fair og skabe en positiv stemning ved stævnet, siger Christian Pedersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE