cookie-og-privatlivspolitik
Du kan få Folketidende på tablet og smartphone, men nu kan du i SuperBrugsen i Nørre Alslev også få Coop's app på smartphonen.
Du kan få Folketidende på tablet og smartphone, men nu kan du i SuperBrugsen i Nørre Alslev også få Coop's app på smartphonen.
Foto: Folketidende

Nordfalsters avis

Få Coop's app på mobilen

Tag din smartphone med i SuperBrugsen i Nørre Alslev tirsdag 4. december og få installeret Coop's app på den.
29. november 2018 kl. 16:57 Af Henning Kørvel

Annonce

Vores hverdag bliver mere og mere digital, og fordi Coop bruger digitale muligheder til medlemmerne, så tilbyder Coop nu, at du i SuperBrugsen i Nørre Alslev kan få installeret Coop's app på din smartphone tirsdag 4. december klokken 15-17.30.

- Vi vil gerne give medlemmerne personlige tilbud og for eksempel særlige december-priser via Coop app, som oven i købet udvides med madopskrifter, bonusopsamling, madkonto, spil og vind og partnerskabsfordele, siger Ane Riise-Knudsen, formand for Butiksbestyrelsen i SuperBrugsen, Nørre Alslev.

Erfaringen fra juletilbuddene i december 2017 viste, at ikke alle medlemmer i SuperBrugsen føler sig retfærdigtg behandlet, når de i tilbudsavisen læser om særlige tilbud, som kun kan købes via Coop app'en. Det vil butiksbestyrelsen gerne gøre noget ved, fastslår Ane Riise-Knudsen.

Forudsætningen for at få installeret Coop app'en er, at man udover at være medlem af Coop og skal have medlemsnummeret med, skal have abonnement på smartphonen med internet. Også adgangskode til Apple-id (App store) skal medbringes.

Medlemmer, der hellere vil installere Coop app'en hjemme, kan få vejledning på: https://www.coopmedlem.dk/app/.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce