cookie-og-privatlivspolitik
Pile og skiver står til rådighed i kælderen på Nørre Alslev Skole, når Nørre Alslev Skytteforening & Dart tager imod på dartens dag søndag 9. februar.
Pile og skiver står til rådighed i kælderen på Nørre Alslev Skole, når Nørre Alslev Skytteforening & Dart tager imod på dartens dag søndag 9. februar.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Få dart ind under huden på temadag i Nørre Alslev

På Dartens Dag søndag 9. februar kan du fra klokken 11-15 få dart ind under huden hos Nørre Alslev Skytteforening & Dart, der holder til i kælderen på Nørre Alslev Skole.
07. februar 2020 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Du vil både kunne prøve dart og høre mere om sporten, når Nørre Alslev Skytteforening & Dart tager imod på Dartens Dag søndag 9. februar klokken 11-15. Foreningen holder til i kælderen på Nørre Alslev Skole.

Arrangementet afvikles i samarbejde med Dansk Dart Union. Interessen for dartsporten er stigende, og rundt omkring i verden overværer millioner af tv-seere, når de store stjerner indtager scenerne på ofte udsolgte arenaer. Senest nåede nyhederne om den engelske kvindespiller Fallon Sherrocks præstationer ved VM 2020 ud på forsiderne verden over.

Også i Danmark bliver dart til stadighed mere populært. Dansk Dart Union - DDU - der er den officielle idrætsorganisation for dart i Danmark, har på 10 år oplevet næsten en fordobling af medlemstallet fra 1.719 medlemmer i 2008 til 3.371 i 2018. Derudover skal Nordic Dart Masters afvikles i 2020 i Københavns Forum, og VM afvikles i 2021 i Esbjerg.

Et tiltag, der skal medvirke til at rykke sporten endnu et skridt fremad, er Dartens Dag 9. februar, hvor flere klubber slår dørene op for alle interesserede.

- Jeg er rigtig glad for, at så mange klubber har tilmeldt sig den første udgave af Dartens Dag. jeg vil anbefale folk at kigge forbi den lokale dartklub, siger Henrik Vestbo, formand for Dansk Dart Union.

Annonce

- Med den øgede interesse, der er for sporten og vores klubbers fremragende udviklingsarbejde findes der enormt mange interessante klubber rundt om i landet, og derfor håber vi selvfølgelig på, at mange benytter lejligheden til at kigge inden for hos Nørre Alslev Skytteforening & Dart søndag 9. februar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE